Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g3.5g21kcal0.7g0.2g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)9g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli3.5g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.3g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g3.5g7.6kcal0.9g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g133kcal10.6g1.6g8.8g0g
Valittu annoskoko30g67kcal5.3g0.8g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna15g33kcal2.7g0.4g2.2g0g
Arvot/100g100g221kcal17.6g2.7g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104