Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.1g1.7kcal0g0g0.2g0g
Paprika vihreä 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g3.5g5.6kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g114kcal8.8g0.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko30g57kcal4.4g0.1g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal2.2g0.1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g189kcal14.6g0.3g14.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224236