Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g8.8g24kcal1.5g0g1.9g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g64kcal3.6g1.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko30g32kcal1.8g0.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g16kcal0.9g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6g2.3g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390