Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu11g4.6kcal0g1.1g0g0.2g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g9g37kcal0g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g88kcal0.2g21.4g0g0.6g
Valittu annoskoko30g44kcal0.1g10.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal0.1g5.4g0g0.2g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970