Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g6.6g6.6kcal0.5g1g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g1.6g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g40kcal2g3.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko30g20kcal1g1.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.5g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3.3g6.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193