Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai13g46kcal0.6g4g3.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella light4.7g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.6g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0.2g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl0.9g5kcal0g0g0.5g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g1.6g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.6g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g140kcal4.2g9g9.6g1.2g
Valittu annoskoko30g70kcal2.1g4.5g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g35kcal1.1g2.3g2.4g0.3g
Arvot/100g100g233kcal7g14.9g15.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787