KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Retiisi 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g2.3g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 5.6g11kcal0.1g0g1.1g0.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g3.1g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g3.1g6.3kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g61kcal4.2g1.6g4g1.2g
Valittu annoskoko30g31kcal2.1g0.8g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.1g0.4g1g0.3g
Arvot/100g100g102kcal7g2.7g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950