Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 7.7g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g4.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g29kcal1.4g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko30g14kcal0.7g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529