Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g38kcal1g5.6g0.8g1.6g
Valittu annoskoko30g19kcal0.5g2.8g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Arvot/100g100g62kcal1.7g9.3g1.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951