Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 18g12kcal0.5g0.9g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g108kcal3g11.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko30g54kcal1.5g5.7g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal0.8g2.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal5g19g8.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304268