Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g9g8.7kcal0g2g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g11g14kcal2.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g60kcal5g5g1.8g0.2g
Valittu annoskoko30g30kcal2.5g2.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.3g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.3g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451