Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 5.3g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Lohisäilyke2.7g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g33kcal1.4g2.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko30g17kcal0.7g1.4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.4g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718