Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 2.3g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g27kcal1.6g3.6g0.4g1.2g
Valittu annoskoko30g14kcal0.8g1.8g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.4g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g45kcal2.6g5.9g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916