Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g8.4g3.6kcal0g0.3g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g21g23kcal4.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g58kcal8.2g0.6g2g0g
Valittu annoskoko30g29kcal4.1g0.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal2.1g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.6g1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184