Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 10g2.2kcal0g0.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 8.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g6.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g57kcal2.4g2.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko30g29kcal1.2g1.3g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.6g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g95kcal4g4.3g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534