Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 5.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml5.9g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Herneet (Apetit)3.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g3.9g4.8kcal0.1g1g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g9g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g73kcal4.6g7.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko30g37kcal2.3g3.6g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.2g1.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.6g11.8g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575