Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 3.5g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Fenkoli, annos 100g3.5g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g24kcal0.6g3.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko30g12kcal0.3g1.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.2g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal1g6.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094