Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Makaroni, tumma 3.9g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g90kcal4.8g6.4g4.6g0.8g
Valittu annoskoko30g45kcal2.4g3.2g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.2g1.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g148kcal7.9g10.5g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341