Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.5g8.5kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.2g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g124kcal3.6g21g2g2.2g
Valittu annoskoko30g62kcal1.8g10.5g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal0.9g5.3g0.5g0.6g
Arvot/100g100g205kcal6g34.8g3.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383