Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.1g10kcal1.4g0g0.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g7.1g12kcal1.4g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vesi7.1g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g1.1g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g67kcal6.4g2g3.6g0g
Valittu annoskoko30g33kcal3.2g1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.6g0.5g0.9g0g
Arvot/100g100g111kcal10.6g3.3g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235