Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato5.5g20kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio2.7g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g1.8g5.7kcal0.2g1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g120kcal7.4g11.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko30g60kcal3.7g5.9g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g30kcal1.9g3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g199kcal12.2g19.5g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264