Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Ranskankerma Valio3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g3.3g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Pekoni Pirkka3.6g11kcal0.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g108kcal7.8g0.8g8.2g0.2g
Valittu annoskoko30g54kcal3.9g0.4g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal2g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.9g1.3g13.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161