Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 20g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2.9g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Aurajuusto1.1g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 1.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%4.9g4.2kcal0g0.2g0.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g67kcal3.4g6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko30g34kcal1.7g3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal0.9g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal5.6g9.9g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089