Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.5g5kcal0.4g0.1g0.3g0.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g39kcal3g0.2g2.9g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g156kcal10.2g1g12.2g1.4g
Valittu annoskoko30g78kcal5.1g0.5g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g39kcal2.6g0.3g3.1g0.4g
Arvot/100g100g256kcal16.8g1.6g20.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723