Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3g0g0.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku2.8g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g37kcal1.4g7g0g0.6g
Valittu annoskoko30g19kcal0.7g3.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.4g1.8g0g0.2g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234