Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g9g21kcal1g0.8g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4.1kcal0.2g0.8g0g0.2g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suolapähkinä 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g60kcal2.4g4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko30g30kcal1.2g2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.6g1g1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4g6.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125