Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g11g27kcal1.9g0g2.2g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g3.1g10kcal0.4g0g0.9g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g92kcal5g1g7.2g0.2g
Valittu annoskoko30g46kcal2.5g0.5g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.3g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g151kcal8.3g1.7g11.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393