Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.8g10kcal0.4g0g0.9g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g2.8g3.6kcal0.3g0.1g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g11g42kcal0.5g3.5g2.8g0.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.3g6.3kcal0.7g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g147kcal5.2g8g10.4g0.8g
Valittu annoskoko30g74kcal2.6g4g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g37kcal1.3g2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g242kcal8.6g13.2g17.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224