Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)7.8g6.6kcal0.5g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.8g2.1kcal0g0.3g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras0.6g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g43kcal2.2g4.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko30g22kcal1.1g2.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.6g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g72kcal3.6g7.6g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631