Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)7.8g6.4kcal0.1g1.4g0g0.1g
Paprika, punainen5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Heinz ketsuppi1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g57kcal3.4g4.6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko30g29kcal1.7g2.3g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.9g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g94kcal5.6g7.6g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926