Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g10g12kcal1.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g3.6g14kcal0.4g2.4g0.3g0.2g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g3.6g4kcal0.9g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.4g6.8kcal0.7g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g83kcal6.8g6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko30g41kcal3.4g3g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.7g1.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.3g10g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366