Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 4.2g2.9kcal0.7g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g2.7g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g24kcal1.8g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko30g12kcal0.9g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334