Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g6.2g21kcal1g3.9g0.1g0.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g90kcal5.8g9.2g3g1.2g
Valittu annoskoko30g45kcal2.9g4.6g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.5g2.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g149kcal9.6g15.2g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957