Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu5g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 3.9g21kcal0g0g2.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g155kcal2.8g22.2g5.8g0.8g
Valittu annoskoko31g78kcal1.4g11.1g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g39kcal0.7g5.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g255kcal4.6g36.4g9.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287