Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g4.1g3.8kcal0.8g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g2.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g24kcal2.6g2.8g0g0.2g
Valittu annoskoko31g12kcal1.3g1.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.7g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4.3g4.6g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514