Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g7.8g12kcal1.6g0.1g0.5g0g
Fetajuusto (Pirkka)3.9g11kcal0.6g0g0.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g70kcal4.6g2.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko31g35kcal2.3g1.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g18kcal1.2g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.5g4.6g6.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772