Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g8.3g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g46kcal0.8g2.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko30g23kcal0.4g1.4g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.2g0.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g4.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600