Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Herne 5.2g3.6kcal0.3g0.5g0g0.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.2g9kcal0.7g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g27kcal2g1g1.6g0.4g
Valittu annoskoko31g14kcal1g0.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061