Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 1.8g6.3kcal0.1g1.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali16g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Peurapaisti, käsittelemätön10g10kcal2.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g46kcal5g4.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko31g23kcal2.5g2.2g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal1.3g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.2g7.2g1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178531