Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g28kcal2.4g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko31g14kcal1.2g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.6g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.9g1.6g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732