DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 18g5.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Voi vähäsuolainen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g54kcal3.8g2.4g2.8g0.8g
Valittu annoskoko31g27kcal1.9g1.2g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g88kcal6.2g3.9g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464