Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g7.8g20kcal1.2g0.1g1.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi3.3g16kcal0.4g0g1.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g88kcal3.4g1.8g7.2g0.2g
Valittu annoskoko31g44kcal1.7g0.9g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal0.9g0.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.5g2.9g11.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274