Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g78kcal6.2g1.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko31g39kcal3.1g0.8g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.6g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.1g2.6g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211