Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Voi ingman1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g12g39kcal1.4g7.7g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g137kcal4.2g24.2g2.6g2.4g
Valittu annoskoko31g68kcal2.1g12.1g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal1.1g6.1g0.7g0.6g
Arvot/100g100g223kcal6.8g39.4g4.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565