Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6.3g23kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g89kcal3.8g10.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko31g45kcal1.9g5.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1g2.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g146kcal6.2g17.3g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356