Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.6g33kcal0g0g3.7g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g4.6g23kcal0.2g2.8g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g214kcal3.2g25g11.2g0.4g
Valittu annoskoko31g107kcal1.6g12.5g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g54kcal0.8g6.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g350kcal5.2g40.8g18.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594