Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl3.9g14kcal0.5g2.8g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)4.7g14kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Fariinisokeri6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.8g0g
Muna, annos 60g2.3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 7g3.1kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g207kcal2.6g25.8g10.2g1.8g
Valittu annoskoko31g104kcal1.3g12.9g5.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g52kcal0.7g6.5g2.6g0.5g
Arvot/100g100g339kcal4.3g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592