Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.1g21kcal0.8g4.1g0.1g0.2g
Kevytmaito (Valio)19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g87kcal4g10g3.2g0.4g
Valittu annoskoko31g44kcal2g5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1g2.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.5g16.3g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000