Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 7g11kcal0.2g0.7g0.8g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kaali, valkokaali18g3.7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kananmuna, keitetty 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g41kcal2g2.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko31g21kcal1g1.3g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.5g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g67kcal3.3g4.2g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233