Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen13g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti4.4g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.5g8kcal0.6g0g0.6g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g80kcal5.4g1.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko31g40kcal2.7g0.8g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.4g0.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.6g9.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317